Despre noi

Am pornit la drum în anul 2020, având drept fundație o idee simplă: sănătatea înainte de toate.

La baza creării Yarba stau eu – Buga Irina. Am dedicat medicinei 12 ani și domeniului farmaceutic 16 ani, fiind expertă, în special, în gama largă de produse cosmetice și farmaceutice.

Fiind mereu înconjurată de medicamente mi-am dat seama că pe lângă beneficiile aduse, acestora le sunt proprii și o serie de laturi negative (reacții adverse). Atunci am înțeles că trebuie să devin mai conștiență la modul în care trăiesc, la ceea ce mănânc și la sănătatea mea.

Din pasiunea pentru un stil de viață sănătos, după ce personal mi-am schimbat modul de a fi, de a relaționa cu cei din jurul meu, și bineînțeles, mi-am schimbat și obiceiurile alimentare, am hotărât să creez brandul Yarba.

Yarba este sursă completă pentru sănătatea întregului organism. La noi găsești produse naturale care îți mențin sănătatea, verificate de consumatori din întreaga lume. Fiecare produs inclus în magazinul nostru este atent studiat şi testat, cu doar componente active din plante, fără substanțe cu potențial toxic, fără efecte adverse. Oferim produse în care credem cu adevărat și suntem convinși că ajută oamenilor. Oferim speranță în profilaxie și prevenție. Deviza noastra este: Prevenția este un success, tratamentul este o scuză.

Specialiștii noștri sunt medici și farmaciști care au cunoștințe în astfel de produse și care vor selecta individual fiecare produs recomandat.

Dorim să strângem în jurul brandului Yarba o comunitate de oameni deschiși, familii, doamne și domnițe care au grijă de frumusețea lor exterioară și interioară și toți cei care le pasă de sănătatea lor.

Motivaţia noastră, în tot ceea ce facem, eşti TU și starea ta de bine!

Meniu
Close

Coșul meu

Close

Lista favorite

Recently Viewed

Close

Bucuroși să vă vedem aici!

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în pagina noastră politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Close

Categorii

Call Now Button