Nou Cretisoara EH 50ml DACIA PLANT Mărește

Cretisoara EH 50ml DACIA PLANT

Nou

10 produse

80,00 MDL

fără TVA
Cantiate - +

Procură încă de 300,00 MDL și primește livrare gratuită!

Cretisoara tinctura este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Alchemilla vulgaris. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

Brand Dacia Plant
Compozitie Extract 1:5 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa - 35/65 in raport de masa) din parti aeriene de cretisoara (Alchemilla vulgaris).
Efecte sustinerea functionalitatii normale a sistemului hormonal feminin; - reducerea starilor neplacute care apar pe perioada ciclului menstrual; - mentinerea procesului de coagulare a sangelui in limite normale; - incetinirea tranzitului intestinal accelerat. Contraindicatii Hipercoagulabilitate sangvina, sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului. Precautii La persoanele cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa.
Forma de prezentare Tinctura
Mod de administrare Copii si tineri intre 12 si 18 ani: cate 15-20 picaturi de 3 ori pe zi. Adulti: cate 20-30 picaturi de 3 ori pe zi. Tinctura se dilueaza in 100 ml de apa (jumatate de pahar) cu 30 minute inainte de masa. Se recomanda cure de 2-3 luni cu 2-3 saptamani pauza.
Producator Dacia Plant