Sale! Nou Siang Pure Ulei Formula 2, 7ml Mărește

Siang Pure Ulei Formula 2, 7ml

Nou

Pentru dureri musculre

More details

19 produse

48,75 MDL

fără TVA
Cantiate - +

Procură încă de 300,00 MDL și primește livrare gratuită!

Se utilizează pentru întreaga familie în afecțiunile însoțite de dureri musculare, entorse, crampe, în afecțiunile respiratorii însoțite de congestie nazală, sinuzită, în caz de apariție a mirosului neplăcut, în afecțiunile însoțite de dureri de cap, amețeli, senzații de leșin, în caz de iritație în urma muscăturilor de insecte. Lichidul uleios, limpede, de culoarea chihlimbarului cu o aromă puternică este produs în Regatul Thailandei. Flaconul de sticlă elegant, mic și comod, iși va găsi mereu locul în poșeta, buzunar, mașina, trusa medicală de familie. Uleiul Siang Pure este utilizat de-a lungul anilor de către luptătorii Muay Thai din Thailanda.

Brand Thai Power
Compozitie ulei de mentă 34.5%, mentol 39.5%, camforă 8.0%, ulei de scorțișoară 0.2%, ulei de cuișoare 0.3% și alte ingrediente naturale.
Efecte Se utilizează pentru întreaga familie în afecțiunile însoțite de dureri musculare, entorse, crampe, în afecțiunile respiratorii însoțite de congestie nazală, sinuzită, în caz de apariție a mirosului neplăcut, în afecțiunile însoțite de dureri de cap, amețeli, senzații de leșin, în caz de iritație în urma muscăturilor de insecte.
Forma de prezentare Balsam
Mod de administrare Se aplica local pe zona afectata
Producator Thai Power SRL
Short description Pentru dureri musculare