Aromatica Ulei de anason 10ml (анис)

72 MDL

Doar 1 rămase în stoc


Ce poate fi utilizarea de ulei de anason? Contraindicații pentru utilizare. Unde să cumpere un adevărat ulei de anas
4.5 din 5.
Anise petrol – un instrument unic care ajută la tratarea celui mai mare diferite boli . Astăzi, fructele ANIS sunt utilizate pe scară largă în industria farmaceutică, parfumerie, cosmetologie și alimente.

ANIS este una dintre cele mai vechi plante medicinale și de ulei de eter. De asemenea, sa cunoscut despre proprietățile sale de vindecare în vechea Roma și Grecia, menționarea acesteia este disponibilă în scrierile lui Hipocratic și Avicenna.

Anticii romani au folosit semințele acestei plante termo-iubitoare în alimente și în scopuri de sănătate. Potrivit vechiului scriitor roman, Plinia, ANIS întinește ca corpul, își returnează respirația. Stalful plantei a fost legat de un cap pentru a purifica aerul și a scăpa de coșmaruri.

În Anglia din secolul al XIV-lea, ANIS a devenit atât de valoroasă încât regele Eduard am părăsit datoria pentru importul său și, prin urmare, fără acest preț ridicat pentru semințe, a devenit și mai mult.

Ulei esential anxis.
Uleiul de anason (denumirea latină – Anisi Calami, Engleză – Ulei de sămânță ANIS) este tipul de ulei esențial obținut printr-o distilare cu abur cu feribot de apă de semințe de anason zdrobite sau părți uscate ale plantei (tulpini și frunze).

Pentru ulei, se utilizează două tipuri de plante – Pimpinella Anisum L. și Anisum Vulgare Gaerth. Compoziția chimică, proprietățile și alte caracteristici ale uleiurilor obținute din aceste plante sunt aproape la fel.

Pentru a obține un litru de ulei de anason, nevoie de 50 kg de semințe.

În exterior, uleiul Anisa arată ca un lichid transparent sau ușor gălbui, cu o aromă dulce saturată. Proprietățile sale se datorează unei combinații de substanțe primite, care sunt un total de mai mult de 100. Aproximativ 90% este alenția, 10% – metilhavikol. Acesta include, de asemenea: acetoiszol, dianetol, safcol, anquetone, lilolol, anisaldehidă, Pineda, Acid Acid și multe alte substanțe.

Aplicarea anasonului în medicină
Potrivit acestuia din urmă cercetare medicala, Uleiul ANISE are următoarele proprietăți medicale:

Liniștitor și antidepresiv;
Antiinflamator;
Antispasmodic;
Cardiotonic;
Expectorant;
Antiseptic;
Antibacteriană;
Antispasmodic.
Ultimele trei proprietăți sunt exprimate cel mai mult.

Anason ulei esențial – un bun expectorat care ajută la bolile respiratorii, rece și bronșită, dezinfectează și înmoaie organele respiratorii. Medicamentele pe bază de anason sunt dezinfectate de membrana mucoasă a tractului respirator, diluează sputatul și contribuie la tulburarea rapidă.

Proprietățile antiinflamatorii ale acestei plante sunt utilizate pentru a trata bolile inflamatorii ale membranelor mucoase.

Uleiul de anas este o componentă frecventă a tuturor tipurilor de picături, spray-uri și aerosoli destinați tratamentului tusei, trachetului și bronșitei. ÎN forma pură Pentru terapia acelorași boli, uleiul de anason este utilizat pentru inhalare.

Această substanță aromatică are influență benefică pentru a lucra tractul gastrointestinal, având o acțiune laxativă, vântului și antispasticică și, de asemenea, se îmbunătățește funcția secretorului intestinul și stomacul, reduce formarea gazelor, îmbunătățește absorbția alimentelor, elimină spasmele colice și intestinale, facilitează curentul diferite boli GBC, inclusiv meteorismul și secreția gastrică slabă.

În plus, proprietăți de vindecare Uleiul ANISE vă permite să îl utilizați pentru tratament:

Alergii;
Pediculoză;
Stările neurologice;
Bolile vasculare;
Încălcări funcția de reproducere la femei și bărbați;
Boala renală și vezica urinară;
Dureri de cap, migrenă, depresie și nevroză;
Tulburări de lucru de sistem cardio-vascularcauzate de stres și nevroză;
Algodismenoreea (menstruație dureroasă);
Suprasolicitarea și oboseala.
Este demn de remarcat faptul că anasonul este util pentru femeile care alăptează: în doze mici, împreună cu ulei de ceai cald, va ajuta la creșterea cantității de lapte produs.

Aromalamps cu unt de anason au un efect liniștitor, ajută la eliminarea nervozității și plasticității la copii, depășirea depresiei – la adulți. Aromaterapeuștii folosesc proprietățile acestei instalații în tratamentul tulburărilor de somn asociate cu tensiune nervoasă. Este adesea combinată cu uleiurile esențiale de lavandă și melissal – pentru a obține un efect de vindecare mai mare.

Uleiul Anise distruge purici, păduchi și căpușe, protejează pielea de la țânțarii și mușcăturile de insecte.

Alte sfere de ulei de anason

Mirosul plăcut și gustul de ardere a uleiului sunt utilizate în mod activ în gatit, produse de cofetărie și industria alimentară.

În gătit, uleiul este folosit pentru a da un gust dulce-dulce și mâncăruri de aromă dulce. Este combinat cu succes cu astfel de mirodenii ca:

Chimen;
Mărar;
Cardamom;
Coriandru;
Fenicul;
Garoafa;
Lavr.
Uleiul de anason poate fi adăugat la supe de fructe, prăjituri, brioșe, cookie-uri de turtă dulce, plăcinte și alte produse de cofetărie, în triburi, supe de lapte, paste și mâncăruri de orez. Se folosește ca condimente pentru legume de la morcovi, sfecla și varză, băuturi condimentate din compoturi și sucuri de fructe. Această substanță este utilizată pentru a conferi un parfum și un gust la carne de porc semifabricată, carne de vită și păsări.

Pentru a aroma, uleiul este adăugat la băuturi alcoolice: în lichioruri, vodcă și diferite tincturi.

Substanțele incluse în uleiul esențial de anas sunt utilizate în industria parfumeriei și cosmetice. Se adaugă la creme, unguente și geluri.

Uleiul de anas este, de asemenea, o componentă a multor produse cosmetice destinate eliminării iritației și roșeață a pielii cu reacții alergice, mușcături de insecte și arsuri solare.

Uleiul esențial al anii îmbunătățește elasticitatea pielii, își restabilește echilibrul de apă-grăsime, reduce cantitatea de riduri și, prin urmare, este un mijloc excelent de îngrijire a pielii de decolorare și îmbătrânire.

Articolul discută un ulei esențial. Veți învăța compoziția chimică caracteristici benefice și utilizarea uleiului esențial de anason. Vom lua în considerare rețetele pentru utilizarea uleiului ANIS în cosmetologie și medicina traditionala.

Четыре имени мужчин, наиболее склонных к предательству и двуличию
Новости

Вот как у Меркель заговорили о „Северном потоке – 2”
Новости
Anise devine ulei esențial util

Uleiul de anason conține:

aetol;
componenta de ulei;
anisetone;
anason aldehidă;
acid acid;
metilhavikov;
kamfen.

НОВОСТИ
Стоцкая показала повзрослевших детей, похожих на Киркорова
Дочери певицы исполнилось 4 года.
УЗНАТЬ БОЛЬШЕ→
Proprietăți utile ale uleiului Anisa
Uleiul esențial de anason este obținut prin distilarea cu abur a semințelor de plante. De 50 gr. Materii prime primează 1 gr. Ulei.

Proprietățile utile ale uleiului ANIS sunt în compoziția saturată a produsului. Uleiul Anisa are acțiune spasmolitică și antiseptică. Se utilizează pentru a trata bolile tractului gastrointestinal și sistem bun.

Uleiul Anisa are o acțiune expectorată. Este folosit pentru a trata tusea cu angina, bronșita, traheea, pneumonia. Instrumentul diluează umedul și îl îndepărtează din corp.

ANISE Tonuri de ulei Lucrarea sistemului cardiovascular. Îmbunătățește circulația sângelui și consolidează navele.

Uleiul de anason este benefic pe sistemul nervos, liniștitor. Produsul este conectat la alte uleiuri pentru amplificare. efect util. Este combinat cu uleiuri de trandafir, portocaliu, var și mâncat.

Aroma de ulei de anas acționează ca un antidepresiv. Instrumentul se îmbunătățește circulația creierului Și provoacă un val de putere. Se utilizează pentru a trata depresia, stresul și supraexcitarea.

Anise Uleiul se ajustează echilibrul apei Piele. Remedierea este adăugată la cosmeticele finite pentru nutriție și crește elasticitatea pielii.

Anise Utilizarea uleiului în gătit
Uleiul esențial de anason a fost utilizat pe scară largă în gătit. Esența este adăugată la feluri de mâncare, sosuri, coacere și băuturi alcoolice. Anise Ulei combină cu condimente – garoafe, cardamomon, tminom și fenicul.

Utilizați uleiul în cosmetologie
Uleiul de anason este utilizat în cosmetologie și medicamente tradiționale

Четыре имени мужчин, наиболее склонных к предательству и двуличию
Новости

Первый звоночек скорой смерти: видно на лице человека
Новости
Uleiul de anas este utilizat pe scară largă în cosmetologie. Este potrivit pentru pielea uscată, sensibilă și estompată. Produsul este adăugat la cosmeticele finite sau se pregătește pe baza unei masci de casă pentru față și păr

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per total
0%
0%
0%
0%
0%
Fii primul care își spune părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu sunt recenzii

SKU: НФ-00004476 Categorii: ,
Meniu
Close

Coșul meu

Close

Lista favorite

Recently Viewed

Close

Bucuroși să vă vedem aici!

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în pagina noastră politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Close

Categorii

Call Now Button