WEBINAR - STRESUL ȘI TULBURĂRILE DE SOMN.

Sâmbătă, 19 iunie 2021, între orele 10:00-12:00, timp de două ore vom aborda un subiect de mare interes pentru care am primit nenumărate întrebări și solicitări – vorbim despre stres și tulburări de somn, impactul acestora în viața cotidiană, dar vom mai discuta și despre: relația melatonină-cortizol, soluții gemo și fitoterapice în combaterea stresului dar și pentru un somn profund, inovații în domeniul gemo și fitoterapiei.
Mai mult

Deschidem cea de-a doua erboristerie și parafarmacie Yarba în incinta centrului comercial Gemeni!

Este oficial! Deschidem cea de-a doua erboristerie și parafarmacie Yarba în incinta centrului comercial Gemeni!
Mai mult

Imunitatea pe înțelesul tuturor

Astăzi mi-am propus să discutăm despre Imunitate, care este cel mai important sistem de protecție al organismului nostru. Nu îl vedem, nu îl putem atinge, însă acesta este răspunzător de protejarea noastră împotriva bolilor.
Mai mult

Top 7 remedii naturale pentru a întări imunitatea

Covid-19 este în plină desfășurare și este mai important ca oricând să ne susținem organismul și sistemul imunitar. Provocarea constă în faptul că în fiecare zi suntem expuși la o gamă variată de agenți patogeni.
Mai mult

Care sunt factorii ce duc la scăderea imunității?

Soarele este un stimulator natural al imunității și totodată duce la creșterea bunei dispoziții, iar buna dispoziție înseamnă stare de bine. De aceea, iarna, când avem parte de mai puțin soare, scade și imunitatea.
Mai mult