Bine ati venit pe site-ul www.yarba.md

Navigarea pe www.yarba.md si Plasarea unei comenzi catre www.yarba.md implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului.

Termenii si conditiile de mai jos se refera la cumparaturile, comenzile efectuate in cadrul magazinului on-line. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile comezii si livrarii unui produs de pe www.yarba.md va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la  numarul de telefon: 022-011-123

DATE DE IDENTIFICARE 

“ PHARM SUCCES “ SRL

Sediul MD-2025,  str. N. Testemiteanu 17/6, ap 132, mun.Chisinau ,Republica Moldova

Magazin online www.yarba.md

Tel : 022-011-123

 

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului www.yarba.md– imagini, ilustratii, texte, grafice, icons, fotografii, clipuri audio/video, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea “ PHARM SUCCES “ SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.Folosirea fara acordul companiei “ PHARM SUCCES “ SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

“ PHARM SUCCES “ SRL  garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul  www.yarba.md si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor “ PHARM SUCCES “ SRL   fara acordul prealabil scris al acesteia. Toate produsele software utilizate pentru a oferi serviciile noastre și/sau utilizate pe site-ul www.yarba.md și drepturile de proprietate intelectuală ,publicate pe site aparțin “ PHARM SUCCES “ SRL  , furnizorilor sau providerilor săi.

 

 

DISPOZIȚII GENERALE

Regulile și condițiile specificate pot fi modificate periodic și sunt aplicabile tuturor serviciilor, furnizate online, prin e-mail, telefon sau pe orice dispozitiv mobil.Va prezentam toți termenii, condițiile și observațiile .Prin accesarea sau utilizarea în orice mod a acestui site sunteți de acord să acționați în limitele acestora. Citiți cu atenție !

.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Toate produsele sunt originale iar continutul site-ului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. “ PHARM SUCCES “ SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

CONDITII DE UTILIZARE SI GARANTII

Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului“ PHARM SUCCES “ SRL  scaneaza periodic site-ul si serverele pentru depistarea virusilor, insa nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la yarba.md sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, “ PHARM SUCCES “ SRL  fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

“ PHARM SUCCES “ SRL  nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. “ PHARM SUCCES “ SRL  nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

Daca folosti site-ul www.yarba.md, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul www.yarba.md. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat “ PHARM SUCCES “ SRL   pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Informaţia despre vizitatorii site-ului (adresa IP, numele domenului, tipul browserului şi sistemul de operare, data şi ora vizitei, etc) se colectează şi se păstrează în scopul evidenţii statisticii vizitărilor. Această informaţie este publică, astfel “ PHARM SUCCES “ SRL   nu poartă răspundere pentru divulgarea acesteia. Informaţia personală despre vizitatorii acestui site (nume, prenumele, adresa, e-mail, etc) nu se colectează şi nu se păstrează fără acordul utilizatorului.

 

CONDITII DE RETURNARE

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. “ PHARM SUCCES “ SRL  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data returnarii produsului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

NOTA!Cumpărătorul este obligat să verifice produsele la momentul ridicării acestora.

În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie aici:

Tel : +373-22-011-123