Mira ulei de seminte de struguri 100 ml

70 MDL

Doar 1 rămase în stoc


Uleiul din Semințe de Struguri, datorită proprietăților sale nutritive, este frecvent utilizat în cosmetologie. Pe baza acestui ulei se prepară măști pentru piele și păr, creme, loțiuni tonice, exfolianți. În componența sa se găsește Resveratrol, cel mai puternic antioxidant, ce depășește activitatea beta-carotenului de 5 ori, vitamina E-50 ori, vitamina C-20 de ori. Gurmanzii îl folosesc și la prepararea salatelor, maionezelor, legumelor coapte. E unul din puținele uleiuri rezistent la temperaturi înalte. Uleiul din Semințe de Struguri se caracterizează printr-o culoare galben-verzuie, cu un gust și miros specific (în dependență de cantitatea semințelor fermentate)

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per total
0%
0%
0%
0%
0%
Fii primul care își spune părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu sunt recenzii

SKU: НФ-00004448 Categorii: ,
Meniu
Close

Coșul meu

Close

Lista favorite

Recently Viewed

Close

Bucuroși să vă vedem aici!

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în pagina noastră politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Close

Categorii

Call Now Button