Ulei esential de Anason 10ml Trio Verde

Producator

103 MDL

În stoc

+ -

Din cele mai vechi timpuri, anasonul a fost utilizat ca un condiment şi agent de aromatizare pentru produse alimentare şi băuturi. În India anasonul este de asemenea folosit ca un odorizant de gură şi agent digestiv. Proprietăţile medicinale ale acestei plante erau cunoscute cu mult timp în urmă , în Egiptul Antic, Grecia și Roma. Uleiul esenţial de anason este extras prin distilare cu vapori din fructe uscate de anason, Pimpinella anisum. Uleiul esenţial de anason este toxic pentru insecte şi animale mai mici, prin urmare, mirosul ţine insectele la distanţă. Din acest motiv, acest ulei poate fi utilizat pentru a alunga insectele prin utilizarea acestuia în fumigene, vaporizatoare şi spray-uri.

Efecte

ILLICIUM VERUM FRUIT OIL, LIMONENE, LINALOOL.

Producator

Brand

Trio Verde

Forma de prezentare

Ulei cosmetic

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per total
0%
0%
0%
0%
0%
Fii primul care își spune părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu sunt recenzii

SKU: НФ-00003931 Categorii: ,
Meniu
Close

Coșul meu

Close

Lista favorite

Recently Viewed

Close

Bucuroși să vă vedem aici!

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în pagina noastră politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Close

Categorii

Call Now Button