Copacul de eucalipt este originar din Australia însă acum se regăseşte în multe ţări precum Spania, China şi Portugalia. Datorită numeroaselor sale beneficii este des utilizat în aromoterapie, produse cosmetice şi de make-up. Aplicat în uleiul de masaj creează un efect de răcire şi revigorare. Elimină epuizarea mentală fiind des utilizat în aromoterapie pentru a stimula activitatea mentală.

Producator

Efecte

EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, LIMONENE.

Brand

Trio Verde

Forma de prezentare

Ulei

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per total
0%
0%
0%
0%
0%
Fii primul care își spune părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Recenzii

Nu sunt recenzii

SKU: НФ-00003935 Categorii: ,
Meniu
Close

Coșul meu

Close

Lista favorite

Recently Viewed

Close

Bucuroși să vă vedem aici!

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în pagina noastră politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Close

Categorii

Call Now Button